Apocalipsa din retail continuă. Încă un lanţ de magazine se prăbuşeşte, închide zeci de magazine şi lasă sute de angajaţi fără locurile de muncă

Postat la 22 ianuarie 2020 14537 afişări

Apocalipsa din retail continuă. Încă un lanţ de magazine se prăbuşeşte, închide zeci de magazine şi lasă sute de angajaţi fără locurile de muncă

Retailerul de bunuri de uz casnic Bed, Bath & Beyond din New Jersey, care operează şi buybuy Baby, Harmon Face Values şi World Market, a anunţat că urmează să închidă un număr mare unităţi, scrie USAToday. Unele dintre acestea s-au închis deja sau se vor închide în prima jumătate a anului 2020, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Jessica Joyce, menţionând că aceste locaţii „nu mai corespund standardelor pe care clienţii noştri le aşteaptă de la noi”.

La începutul lunii ianuarie oficialii companiei au declarat că încă intenţionează să închidă 60 de magazine, dar că 20 de închideri din cele 40 programate vor fi amânate până în prima jumătate a anului. Paisprezece locaţii au fost închise la sfârşitul anului 2019.

La 30 noiembrie, compania avea 1.524 de magazine, incluzând 981 de magazine Bed Bath & Beyond la nivel naţional şi în Canada, 278 de magazine sub numele de World Market, Cost Plus World Market sau Cost Plus, 126 de magazine buybuy Baby, 81 de magazine Christmas Tree Shops şi That!, dar şi 55 de magazine sub denumirile Harmon, Harmon Face Values sau Face Values.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchidere,
anunt,
bunuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.