Apelul Jandarmeriei, după incidente: Părăsiţi Piaţa Victoriei!

Postat la 01 februarie 2017 193 afişări

Sunt incidente în Piaţa Victoriei. Un grup mic de protestatari au început să arunce cu obiecte contondente spre jandarmi, cu petarde şi au aprins torţe. Sunt torţe pe care de regulă le au galeriile de fotbal pe stadioane.

Apelul Jandarmeriei, după incidente: Părăsiţi Piaţa Victoriei!

ACTUALIZARE 23.15. Protestatarii au început să plece din momentul izbucnirii incidentelor, oamenii s-au retras spre Muzeul Antipa, Şoseaua Kiseleff sau Bulevardul Aviatorilor.

În Piaţa Victoriei au mai rămas câteva mii de protestatari.

Jandarmii au delimitat grupul de agitatori de protestatarii rămaşi. În Piaţă se simte miros puternic de gaze lacrimogene.

Oamenii care erau în centrul pieţei stau cu mâinile la gură, cu fulare şi cu haine pe care şi le-au pus pe ochi pentru din cauza acestui miros şi înceracă să se retragă.

Un jandarm a fost rănit, la faţa locului intervenind un echipaj SMURD, scrie digi24.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.