Apelul disperat celor mai mari companii din România la adresa guvernului PSD: Opriţi terapia de şoc

Postat la 01 noiembrie 2017 55 afişări

Măsurile fiscale din ultima perioadă creează îngrijorare în mediul de afaceri, iar lipsa unor studii de impact ale unor modificări precum impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri a companiilor cu venituri sub un milion de euro duce la impredictibilitate, astfel că influenţează dacă o companie va investi sau în România.

Apelul disperat celor mai mari companii din România la adresa guvernului PSD: Opriţi terapia de şoc

Acestea au fost câteva dintre concluziile reprezentanţilor mediului de afaceri, prezenţi la conferinţa organizată de Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR), o iniţiativă  privată, apolitică, construită ca un acord de colaborare prin participarea colectivă a 45 de organizaţii şi membri asociaţi.

 

„Mesajul, dacă ar trebui să-l pun în patru cuvinte, este opriţi terapia de şoc. S-a trecut la majorarea salariilor fără studii de impact. A fost creat un nou şoc şi s-au luat nişte măsuri care au fost retrase. Cred că greşeala principală este să crezi că avem o problemă cu salarii prea mici şi da, avem o problemă cu salarii prea mici, dar este clar că nu prin măsuri guvern poţi să creşti aceste salarii, trebuie să creşti sursa, să stimulezi producţia. Trebuie să fim realişti, să ne potolim cu soluţii minune şi terapii de şoc şi să trecem la muncă”, a spus Florin Pogonaru, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apel,
companii,
crestere,
guvern,
oprire,
psd,
romania,
soc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.