Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Postat la 31 octombrie 2017 113 afişări

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, marţi, la un an de închisoare cu suspendare de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 4, fostul edil fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, decizia instanţei nefiind definitivă.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Prin decizia de marţi a instanţei de judecată, s-a dispus schimbarea încadrării juridice. Astfel, Piedone a fost condamnat pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, nu pentru conflict de interese, infracţiune cu care fusese trimis în faţa judecătorilor de către procurori.

„Stabileşte o pedeapsă de un an închisoare în sarcina inculpatului Popescu Cristian Victor Piedone, pentru săvârşirea infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane (11 acte materiale, în legătură cu actele emise pentru SC God Trust Enterprises SRL, SC Sport Team Kart SRL, SC Chocoland SRL). (...) Amână aplicarea pedepsei închisorii de un an, a pedepsei complementare şi a pedepsei accesorii, pe un termen de supraveghere stabilit, de doi ani, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în decizia instanţei Judecătoriei Sectorului 4.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.