Povestea disperată a unui galăţean care a pornit o afacere cu maşini închiriate în România. "Unu ne-a vândut maşina cu acte false şi ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeş şi a plecat din ţară"

Postat la 18 octombrie 2017 434 afişări

Aveţi aici povestea unui român care a încercat un business cu maşini şi a ajuns (aproape) la nebuni. Este postarea luată direct din Facebook, fără nicio modificare.

Povestea disperată a unui galăţean care a pornit o afacere cu maşini închiriate în România. "Unu ne-a vândut maşina cu acte false şi ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeş şi a plecat din ţară"

Va fi o poveste lungă...

Am început afacerea de Rent-a-Car în Galaţi în urmă cu fix un an.De atunci ne-am confruntat cu sute de situaţii incredibile pe care nu le-am crezut posibile într-o ţară din Uniunea Europeană!

Cele mai tari???

1.Unul ne-a vândut maşina cu acte false şi ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeş şi a plecat din ţară.Am recuperat-o, dar când aproape să ajungem cu ea la Galaţi ne-a sunat Poliţia să ne întrebe de ce ne-am furat maşina!!!Să ne predăm la primul post de poliţie!

Şi a stat confiscată 3 luni în curte la poliţie până S-a lămurit procurorul a cui e maşina...După care ne-a dat-o înapoi.

2.Altul a închiriat un Caddy, a dat 20€ şpagă la vameşi la moldoveni şi a dat o fugă până la Cahul să-şi ia tutun şi să-i umple "bacu" că acolo e mai ieftin.

Numai că a pus benzină în loc de motorină...

In ziua de Paşte la ora 11.00 ne-a sunat că nu mai porneşte şi că "el ce face?".Omu' plătise chiria...

Mai avea 3 zile plătite...Tot el era supărat!

Nu ştiu cum a făcut dar a dat jos benzina, a pus motorină şi ne-a adus maşina cu un total de plată la reparaţie de 8700lei.

A lăsat-o la poartă şi dus a fost...

3.Altul a închiriat un Megane şi a doua zi dimineaţă la 8 a lovit 3 maşini în Iaşi.Alcoolemie 1.2.

Ne-a sunat să ne ceară să-i ducem altă maşina la schimb să-şi contribuie drumul!Ne-a zis la telefon că nu e beat.A mâncat dimineaţa o salată şi a pus un pic de oţet!Nici dacă punea 3 litri de oţet nu ieşea 1.2.

Am trimis platforma şi am adus maşina la sediu.El S-a dus la tren.

Pagubă 20.000lei.

Casco nu suportă beţivii, nu ştiu de ce.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
galati,
afaceri,
poveste,
masini,
detinere,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.