Aparatul electrocasnic care consumă într-o oră cât 44 de becuri LED. Toţi românii îl au în casă

Postat la 23 septembrie 2022 4755 afişări

Aparatul electrocasnic care consumă într-o oră cât 44 de becuri LED. Toţi românii îl au în casă

În medie, consumul de energie electrică de la televizor pe oră, cu o diagonală de 42 de inci, adică aproximativ 106 centimentri, este cuprins între 80 şi 220 W/oră , în funcţie de tipul de televizor. Eficienţa aparatului ţine în primul rând de tehnologie, iar, în secundar, de firma producătoare.

Dacă în trecut, seturile voluminoase de tuburi catodice (CRT) erau ceea ce majoritatea oamenilor aveau în casele lor, dar astăzi există o serie de seturi mai elegante care sunt capabile să afişeze imagini la o calitate excepţională. Astfel, dacă un televizor cu tehnologia LED consumă 80 w/oră, cel plasmă contribuie mai mult la factura la energie, respectiv 229 w/oră.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aparat,
casa,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.