Apa minerală retrasă de pe piaţă, comercializată la Lidl. Reacţia lanţului de magazine

Postat la 06 mai 2014 95 afişări

Apa minerală comercializată de Lidl care a fost retrasă de pe piaţă după controalele ANPC nu prezintă probleme de calitate, motivul retragerii fiind etichetarea greşită, responsabil pentru acest proces fiind producătorul, care va remedia neconcordanţele, precizează Lidl.

Apa minerală retrasă de pe piaţă, comercializată la Lidl. Reacţia lanţului de magazine

 "Motivul pentru retragerea apei a fost etichetarea greşită privind descrierea sursei de îmbuteliere a apei. Putem confirma prin intermediul buletinelor de analiză puse la dispoziţie de producător, că apa minerală Saguaro de 2L nu prezintă probleme de calitate. Responsabil pentru informaţiile conţinute de etichetă şi procesul efectiv de etichetare este producătorul. Acesta din urmă a declarat că va remedia în cel mai scurt timp cu reprezentanţii ANPC neconcordanţele informaţiilor conţinute de etichetă", au declarat reprezentanţii Lidl.

Retailerul arată că apa minerala Saguaro este furnizată de unul dintre primii trei productori de apa minerală din România.

"După remedierea neconcordanţelor privind etichetarea, apa minerală Saguaro de 2L de la respectivul producător se va regăsi spre vânzare în toate magazinele Lidl din ţară", mai spun reprezentanţii Lidl.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apa-minerala-retrasa-de-pe-piata-comercializata-la-lidl-reactia-lantului-de-magazine-12592536
12592536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.