Anunţul făcut de Wizz Air: lansează un nou zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2015 365 afişări

Anunţul făcut de Wizz Air: lansează un nou zbor

Compania low-cost Wizz Air din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi o nouă rută cu plecare de la baza sa din Târgu Mureş spre Karlsruhe/Baden-Baden în Germania. Cursa, care va fi operată de două ori pe săptămână, va avea prima plecare pe 23 martie, miercuri, urmând ca apoi să fie programată în fiecare zi de luni şi vineri. Noua rută Wizz Air este cea de-a patra cursă low–cost între Târgu Mureş şi Germania după Dortmund, Frankfurt Hahn şi München-Memmingen.

Baden-Baden, oraşul balnear din sud-estul Germaniei, aşezat aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia, este o destinaţie populară atât pentru complexurile sale cu izvoare termale, cât şi pentru parcul său tematic Europa-Park, al doilea ca popularitate din Europa.

Biletele pentru noua rută încep de la 109 lei (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse) lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-wizz-air-lanseaza-un-nou-zbor-14870808
14870808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.