Profitul Nissan Motor Corporation a crecut cu aproape 40%

Postat la 02 noiembrie 2015 47 afişări

Profitul Nissan Motor Corporation a crecut cu aproape 40%

Profitul Nissan Motor Corporation a crecut cu 37.4% în ultimele şase luni. Compania a şi-a revizuit prognoza în legătură cu vânzările de maşini până în martie 2016, astfel numărul de vehicule a crescut la 5.5 milioane cu 3,4% mai mult decât au prognozat anul trecut, potrivit BBC.

Venitul net înregistrat pentru trimestrul al doilea a fost de 2,7 miliarde de dolari.

Reprezentanţii Nissan au declarat că au vândut 2,62 de milioane de autoturisme la nivel global în şase luni, o creştere de 1,3% faţă de anul trecut.  Deşi creşterea economică a încetinit în China, vânzările maşinilor Nissan au crescut cu 9,5%.

"Nissan a înregistrat o creştere solidă a veniturilor şi o profitabilitate îmbunătăţită în prima jumătate a anului fiscal, creştere determinată de cererea tot mai mare de vehicule Nissan în America de Nord şi o revenire a cereri în Europa de Vest,", a declarat Calos Ghosn, directorul executiv, Nissan.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profitul-nissan-motor-corporation-a-crecut-cu-aproape-40-14870545
14870545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.