Anunţul făcut de HP: inaugurează un centru de training în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 26 noiembrie 2013 388 afişări

HP România va inaugura un centru de training în sediul din Bucureşti în care va oferi cursuri practice pentru partenerii companiei, specialişti IT şi studenţi.

Anunţul făcut de HP: inaugurează un centru de training în Bucureşti

Centrul de Training HP include o sală de curs cu dotări de ultimă generaţie ce poate găzdui până la 24 de persoane, o zonă de lounge şi o zonă de înregistrare, permiţând, astfel, organizarea unor sesiuni de training mai complexe şi cu durată mai lungă.  Centrul este echipat cu PC-uri HP All-in-One, în timp ce, pentru sesiunile practice, cursanţii pot accesa de la distanţă toate echipamentele necesare cu ajutorul platformei HP Virtual Labs. Noul centru beneficiază de o echipă puternică de traineri specializaţi, cu experienţă în materie de produse HP, tehnologii ale partenerilor din industrie şi subiecte legate de IT management.

„Trăim într-o epocă a schimbării, în care dorinţele tot mai puternice ale utilizatorilor şi tendinţele de business reorientează industria către un nou stil de IT, concentrat în jurul tehnologiei de cloud computing, mobilităţii şi big data. Această nouă abordare schimbă modul în care tehnologia este oferită şi folosită, accentuând nevoia de educaţie în domeniu,” a declarat Radu Enache, Managing Director şi EG Lead HP România. „Centrul de Training HP pe care îl inaugurăm astăzi este încă o dovadă a angajamentului pe care ni l-am luat de a contribui la dezvoltarea zonei de educaţie şi de a susţine pregătirea profesioniştilor IT de mâine.  Cu peste 2 milioane de clienţi şi parteneri care au participat deja, la nivel mondial, la cursuri de specializare prin HP Education Services, suntem siguri că avem experienţa necesară pentru a construi o bază solidă de cunoştinţe tehnologice şi pentru companiile din România.”

Portofoliul unic de cursuri oferite de Centrul de Training HP se axează pe hardware, sisteme de operare, aplicaţii şi procese. Centrul va găzdui cursuri interactive practice,  atât în limba română, cât şi în engleză, iar instructorii vor face demonstraţii live şi vor angrena cursanţii la discuţii pe larg pe marginea subiectelor abordate.

HP este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa IT din România, cu afaceri anuale de peste 300 milioane lei şi mai mult de 3.600 de angajaţi.Anul trecut, cifra de afaceri a Hewlett Packard România SRL a crescut cu 16%, de la 294,5 milioane lei la 343,6 milioane lei, iar profitul a scăzut cu 30%, de la 37,7 milioane lei la 26,4 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-hp-inaugureaza-un-centru-de-training-in-bucuresti-11722024
11722024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.