Anunţ uriaş al lui Bill Gates. Ce se va întâmpla cu pandemia în 2022

Autor: Gabriel Negreanu Postat la 18 noiembrie 2021 786 afişări

Anunţ uriaş al lui Bill Gates. Ce se va întâmpla cu pandemia în 2022

Bill Gates anticipează sfârşitul pandemiei: Decesele şi infecţiie cu COVID-19 ar putea scădea sub nivelul gripei sezoniere.

Cu ajutorul imunităţii naturale şi cea dată de vaccin şi tratamentele orale emergente, „rata mortalităţii şi rata infectării ar trebui să scadă masiv”, a declarat fondatorul Microsoft, joi, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Problemele privind vaccinarea împotriva Covid-19 vor fi diferite anul viitor, a spus Gates, pe măsură ce problemele de aprovizionare sunt rezolvate.

Cea mai mare provocare va fi logistica de distribuire a vaccinurilor.

„Vaccinurile sunt un lucru foarte bun, iar constrângerile de aprovizionare vor fi în mare măsură rezolvate în prima parte a anului viitor şi, prin urmare, vom fi limitaţi doar de logistică şi cerere”, a spus Gates.

Gates spune că nu este clar care va fi nivelul cererii, mai ales în locuri precum Africa subsahariană.

El a adăugat că lumea ar trebui să depună eforturi pentru a eradica gripa, de asemenea, pentru a reduce ameninţările care pot duce la alte pandemii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
pandemie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.