Anunţ-surpriză de la Netflix. Ce decizie a luat în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Autor: Andra Stroe Postat la 24 mai 2020 394 afişări

Anunţ-surpriză de la Netflix. Ce decizie a luat în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Netflix (NFLX) va începe să întrebe utilizatorii inactivi dacă doresc să îşi păstreze calitatea de membru al platformei. Dacă nu doresc acest lucru sau dacă nu răspund, compania le va anula automat serviciul, scrie CNN. „La Netflix, ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca oamenii să plătească pentru un serviciu pe care nu-l folosesc", a declarat Eddy Wu, director de inovaţie.

Vizaţi sunt cei care nu au urmărit „nimic pe Netflix timp de un an de când s-au înscris”, a menţionat Wu. Compania va apela la aceeaşi măsură şi pentru pentru oricine a încetat să folosească platforma de mai mult de doi ani. Netflix a adăugat că va începe să trimită e-mailuri sau notificări celor vizaţi, conturile inactive reprezentând, potrivit companiei, „doar câteva sute de mii”. „Sperăm că această nouă abordare îi va ajuta pe oameni să economisească nişte bani câştigaţi cu greu." 

Netflix încheie unul dintre cele mai puternice trimestre ale sale, baza abonaţilor crescând pe fondul pandemiei de coronavirus, care i-a obligat pe oameni să rămână acasă. Compania a înregistrat 16 milioane de abonaţi în primul trimestru al anului 2020, întrecându-şi astfel estimările iniţiale. În prezent, platforma are o bază de 183 de milioane de abonaţi în întreaga lume. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
oameni,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.