ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR despre Florin Busuioc. „LUPTA va fi LUNGĂ”

Postat la 08 noiembrie 2018 2599 afişări

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a spus că starea actorului este stabilă, dar lupta pentru recuperare va fi lungă. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Raluca a spus că o rugăciune i-ar prinde bine fratelui său şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele ore.

ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR despre Florin Busuioc. „LUPTA va fi LUNGĂ”

"Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!", a scris Raluca Iorga, pe Facebook.

Doctorul care l-a operat pe Florin Busuioc spune că a fost chemat de acasă şi a fugit repede la spital, neexistând personal pentru permanenţa în cazul acestor intervenţii

 

"Noi am fost contactaţi de către managerul spitalului, de ministrul Sănătăţii. Am venit de acasă, pe la ora 23, că din păcate noi nu asigurăm program de infarct acut, că nu avem personalul necesar. S-au mai pus stenturi la noi, dar la pacienţi cronici sau şi la acuţi, la alt tip de infarct, care mai poate să aştepte. Eu sunt singurul care are competenţă, mă mai ajută un coleg rezident, este încă o colegă Emilia Goanţă, care mă mai ajută cu altfel de proceduri. Adică n-avem echipă mare să asigure”, a mai spus doctorul Paul Traşcă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prindere,
rugaciune,
actor,
mesaj,
sora,
stare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.