Fraţii Pavăl de la Dedeman DESCHID şampania! Au dat cel mai mare tun de până acum. MIŞCAREA de geniu pe care au făcut-o

Postat la 07 noiembrie 2018 4626 afişări

Fraţii Pavăl de la Dedeman DESCHID şampania! Au dat cel mai mare tun de până acum. MIŞCAREA de geniu pe care au făcut-o

Acţiunile Cemacon (CEON), producător de cărămizi listat pe segmentul principal al bursei ro­mâ­neşti, a livrat investitorilor de la începutul anului 2018 şi până la închiderea din 5 noiembrie un ran­dament de 126%, cel mai ridicat de la bursa ro­mâ­nească, potrivit calculelor companiei de brokeraj Tradeville.

 

Cele mai recente raportări de la bursa româ­neas­că arată că acţionarul majoritar al Cemacon este retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai pu­ternică afacere antreprenorială românească, cu o participaţie de 40,8% din compania cu 165 mil. lei capitalizare. Spre comparaţie, la finele anului 2017, valoarea de piaţă a Cemacon era de 96 mil. lei. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dedeman,
crestere,
deschidere,
frati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.