Anunţ IMPORTANT pentru toţi cei cu maşini! Totul se SCHIMBĂ

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 03 septembrie 2016 10470 afişări

Guvernul României intenţionează să modifice legea RCA printr-o Ordonanţă de Urgenţă, păstrând în conţinut şi propunerile făcute de patronate, susţine Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Anunţ IMPORTANT pentru toţi cei cu maşini! Totul se SCHIMBĂ

"Din informaţiile noastre, Guvernul României are în intenţie să dea OUG pentru modificarea legii RCA şi înţelegem că s-au păstrat în conţinut şi propunerile făcute de patronate. Dacă informaţiile noastre sunt corecte, conform celor discutate în data de 3 august, Executivul ar trebui să-şi declare public intenţiile, după ce a intrat în posesia ultimului raport al ASF", se specifică într-un comunicat al COTAR.

Asociaţiile transportatorilor locali au solicitat guvernului să intervină asupra preţurilor pentru asigurările auto obligatorii (RCA) în sensul îngheţării acestora la valorile medii calculate de ASF pentru luna iunie a acestui an.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt important,
soferi,
masini,
rca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.