Anunţ fulger de la DIGI: Compania lansează o nouă ofertă pe piaţa de internet. Ce trebuie să ştie clienţii

Autor: Alex Ciutacu Postat la 12 octombrie 2018 6736 afişări

Anunţ fulger de la DIGI: Compania lansează o nouă ofertă pe piaţa de internet. Ce trebuie să ştie clienţii

DIGI RCS & RDS anunţă că va mări viteza la internet fix atât pentru abonaţii noi cât şi pentru clienţii existenţi, fără a percepe costuri suplimentare, potrivit unui anunţ din partea companiei.

Din 15 octombrie 2018 până pe 15 ianuarie 2019, actualii clienţi şi noii abonaţi care contractează serviciile FiberLink 300 şi FiberLink 500 vor avea acces gratuit la nivelul superior de viteză a datelor, respectiv la FiberLink 500 sau FiberLink 1000.

„Ca lideri ai pieţei de internet fix, în România, suntem conectaţi nelimitat cu clienţii noştri şi onorăm promisiunea de a le oferi cele mai bune servicii la cele mai competitive preţuri. Prin această nouă facilitate, timp de 3 luni, clienţii DigiNet FiberLink 300 şi DigiNet FiberLink 500 vor avea acces gratuit la o conexiune cu o viteză superioară de transfer de date”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte al Grupului Digi Î RCS & RDS.

Serviciul FiberLink 300 va rămâne la preţul de 28 de lei/lună, în timp ce FiberLink 500 şi FiberLink 1000 vor rămâne la preţurile de 28, respectiv 34 de lei pe lună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
viteza,
internet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.