Antreprenorul moldovean Ştefan Mandachi se implică şi el în lupta contra coronavirusului. Anunţul făcut de el astăzi

Autor: Ioana Matei Postat la 19 martie 2020 3615 afişări

Antreprenorul moldovean Ştefan Mandachi se implică şi el în lupta contra coronavirusului. Anunţul făcut de el astăzi

Antreprenorul Ştefan Mandachi, fondatorul lanţului de restaurante Spartan, cunoscut însă mai ales pentru protestul său inedit prin construcţia unui metru de autostradă din Suceava, şi-a anunţat şi el disponibilitatea de a se implica în ajutorul cadrelor sanitare şi autorităţilor în contextul epidemiei de coronavirus. 

 

El a postat pe pagina sa personală de Facebook următorul mesaj, pe care îl redăm integral: 

„Ofer gratuit hotel Mandachi (eu nu încasez nimic, nicio subvenţie pentru carantină şi nu compensez nimic cu niciun organ al statului) pentru:

 

- pentru medici/ asistenţi medicali/ voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur. Sunt mulţi eroi din spitale care ştiu că sunt deja contaminaţi şi nu vor să-şi infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunaţi la numărul de la recepţie hotel şi vă redirecţionează recepţionera.

 

- poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

 

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel şi vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital şi poliţie. Noi asigurăm doar paza.

În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering.

 

2. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunţi) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecţioneze măşti de protecţie sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de maşini de cusut în incinta acestor spaţii.

 

3. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgenţă şi să ofere spaţii (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spaţii (adăpost, igienizare, depozitare).”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
anunt,
implicare,
lupta,
refuz,
alegere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.