Antreprenorul care a făcut METRUL de autostradă de la Suceava are un nou proiect. „Cu siguranţă, ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţi”

Postat la 17 aprilie 2019 174 afişări

Antreprenorul Ştefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit primul metru de autostradă din Suceava şi a generat un fenomen naţional, are un nou proiect, de data aceasta artistic.

Antreprenorul care a făcut METRUL de autostradă de la Suceava are un nou proiect. „Cu siguranţă, ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţi”

Mandachi vrea să facă un documentar despre morţii de pe şoselele din România.

 

"Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou.

 

Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:

 

- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania

- zona de confort si nepasare a romanilor

- importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga

- reactivarea constiintei romanilor

- coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor", anunţă pe Facebook Ştefan Mandachi.

 

El vrea să le ia interviuri oamenilor politicienilor, dar şi altor voci din societate, care fie l-au susţinut, fie l-au criticat.

 

"Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2.000 oameni anual (multi nevinovati) . Cu siguranta, stiu ei mai bine cine sunt vinovatii.

 

Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata.

 

Un film documentar inseamna DOCUMENTARE, de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici", isi explica demersul Stefan Mandachi.

 

Acesta are de gand sa calatoreasca mult in Romania, incepand din iubita lui Bucovina si va duce mesajul sau la cat mai multi romani.

 

"Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruoase.

 

Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
antreprenori,
autostrada,
suceava

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.