Libra Internet Bank, profit record în 2018

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 aprilie 2019 49 afişări

Libra Internet Bank a obţinut un profit net de 95,8 millioane lei în 2018, cu 61% mai mult faţă de anul precedent. Totodată, activele totale au ajuns la 5,46 miliarde lei, reprezentând o creştere de 18%.

Libra Internet Bank, profit record în 2018

Fondurile atrase de la clienţi au depăşit 4,75 miliarde lei (creştere de 16%), marea majoritate a depozitelor fiind constituite prin internet banking. Totodată, soldul creditelor - ajuns la 3,25 miliarde lei - a crescut cu peste 20% anul trecut, dovedind sprijinul puternic pe care banca îl oferă dezvoltării afacerilor din economia românească.

Libra Internet Bank oferă, printre altele, produse şi servicii specializate clienţilor din zona profesiilor liberale, agribusiness şi dezvoltatorilor de proiecte rezidenţiale.

Libra Internet Bank a ajuns la o cotă de piaţă de 1,21% la finalul anului 2018. Cu o reţea de 52 sucursale şi 3 centre IT de dezvoltare în ţară, banca este orientată spre inovaţie şi servicii digitale şi având o vârstă medie a angajaţilor băncii de doar 28 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
profituri record,
crestere,
miliarde,
active

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.