Antreprenori locali. Un dezvoltator din sudul Bucureştiului: TVA-ul de 5% pentru al doilea apartament nou va impulsiona piaţa în 2019

Postat la 28 ianuarie 2019 98 afişări

Extinderea cotei de TVA de 5% şi pentru un al doilea apartament nou achiziţionat, în limita a 450.000 de lei, va susţine piaţa rezidenţială anul acesta, în condiţiile în care încă de la finalul anului trecut erau clienţi care doreau să cumpere un al doilea imobil, mai mare decât primul cumpărat cu TVA de 5%.

Antreprenori locali. Un dezvoltator din sudul Bucureştiului: TVA-ul de 5% pentru al doilea apartament nou va impulsiona piaţa în 2019

„Sunt clienţi care au un apartament mai mic şi acum vor să cumpere unul mai mare. Cum a fost promulgată legea cu privire la TVA-ul de 5% pentru al doilea imobil, am şi semnat noi contracte. De aici va veni creşterea în acest an“, a spus Andrei Cojocaru, acţionar al grupului Cavar. Grupul, controlat de familia Cojocaru, are în prezent în construcţie aproape 200 de apartamente la intersecţia dintre b-dul Constantin Brâncoveanu şi str. Turnu Măgurele şi vrea să ajungă, în faze, la un total de aproape 600 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tva,
apartament,
piata,
antreprenori,
dezvoltator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.