Antonescu: Reacţia PDL şi PPDD de a boicota lucrările comisiei de revizuire a fost jenantă

Postat la 19 iunie 2013 50 afişări

Preşedintele comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după acordarea votului final pe proiectul de modificare a Legii fundamentale, că atitudinea PDL şi PPDD a fost una "jenantă" atunci când au părăsit lucrările nemulţumiţi de menţinerea bicameralismului.

Antonescu: Reacţia PDL şi PPDD de a boicota lucrările comisiei de revizuire a fost jenantă

 Antonescu a făcut această catalogare motivând că atitudinea PDL şi PPDD a fost făcută publică abia la finalul lucrărilor din comisia de revizuire, într-un context politic, şi nu la momentul în care au fost respinse amendamentele privind introducerea sistemului unicameral.

"Regret faptul că unii reprezentanţi ai opoziţiei au părăsit la un moment dat lucrările, la ultimele şedinţe, pe motivul că nu am adoptat varianta unui Parlament unicameral. Este destul de jenant din punctul meu de vedere că, dacă asta a fost decizia domniilor lor, nu au făcut-o în momentul în care în comisie s-a discutat acel articol. A mai durat vreo două şedinţe până când se întâmplă alte evenimente şi alte apariţii publice ca să ia această decizie. Evident, e dreptul lor", a susţinut preşedintele comisiei de revizuire.

El a menţionat că pe parcursul lucrărilor s-a căutat în mod constant consensul şi au fost adoptate inclusiv amendamente ale PDL şi PPDD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-reactia-pdl-si-ppdd-de-a-boicota-lucrarile-comisiei-de-revizuire-a-fost-jenanta-10984701
10984701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.