Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva Guvernului Boc IV

Postat la 21 decembrie 2009 11 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul BPC, ca liderii liberali au decis ca parlamentarii PNL vor vota categoric impotriva Guvernului Boc IV, insa la audierile din comisie votul liberalilor va fi dat in functie de prestatie si de activitatea anterioara, scrie Mediafax.

"PNL si parlamentarii sai vor vota impotriva acestui Guvern din motive multiple, intre care cel mai important, pe care l-am prezentat deja, acela ca socotim o sfidare la adresa principiilor constitutionale, la adresa parlamentarismului, investirea unui Guvern cu acelasi premier si o buna parte din ministrii care faceau parte dintr-un Guvern care a cazut printr-o motiune de cenzura", a declarat Antonescu.

El a explicat ca, avand in vedere ca liberalii au fost initiatorii acelei motiuni de cenzura, sunt consecventi acum "votand categoric impotriva acestui Guvern".

"Decizia a fost luata cu o singura abtinere, restul voturi pentru aceasta pozitie. In functie de fiecare ministru care va fi analizat, membrii in comisiile de audiere, in functie de persoana respectiva, de faptul ca in aceasta audiere se pune in balanta activitatea sa anterioara daca a avut-o, prestatia sa la audieri, sigur ca acolo se vor da niste voturi diferentiate, dar votul politic este impotriva Guvernului Boc IV, sau Basescu-Boc, sau Boc-Udrea sau cum doriti sa-i spuneti", a spus presedintele PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Guvern,
ministrii,
PNL,
Antonescu,
Boc IV,
vot
/actualitate/antonescu-parlamentarii-pnl-vor-vota-impotriva-guvernului-boc-iv-5194983
5194983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.