Antonescu: Episodul Roşca Stănescu e închis. Nu mai e criză în USL

Postat la 20 mai 2013 28 afişări

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sosirea la şedinţa liberalilor, că "episodul Roşca Stănescu este închis" şi că în opinia sa nu mai e criză în USL.

Antonescu: Episodul Roşca Stănescu e închis. Nu mai e criză în USL

 Liderul PNL a fost întrebat dacă în USL criza se menţine. "Nu, după părerea mea nu. Dacă vă referiţi la episodul Roşca Stănescu v-am spus la timpul potrivit că este un episod închis", a declarat Antonescu.

El a fost întrebat dacă Victor Ponta i-a transmis că renunţă la solicitarea de sancţionare a lui Roşca Stănescu sau a lăsat să se înţeleagă acest lucru.

"Mie îmi pare că, după discuţiile pe care le-am avut, după declaraţiile pe care premierul le-a dat, după declaraţiile pe care preşedintele executiv al PSD, domnul Dragnea, le-a dat - am văzut şi aseară - cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înţelege unii", a mai afirmat liderul PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-episodul-rosca-stanescu-e-inchis-nu-mai-e-criza-in-usl-10888699
10888699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.