Antonescu, despre privatizarea CFR Marfă: E un joc de-a şoarecele şi pisica, Băsescu speră să eşueze

Postat la 07 august 2013 43 afişări

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că i se pare "trist" şi "inestetic" ca o temă de importanţă majoră precum privatizarea unei mari companii să prilejuiască "un fel de joc de-a şoarecele şi pisica" şi a opinat că şeful statului ar spera într-un eşec pentru a "câştiga în felul acesta nişte puncte"

Antonescu, despre privatizarea CFR Marfă: E un joc de-a şoarecele şi pisica, Băsescu speră să eşueze

 Antonescu a fost întrebat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, cum vede "războiul declaraţiilor" dintre şeful statului şi premier din ultimele săptămâni.

"E o suită de declaraţii nefaste şi inestetice. Eu punctul de vedere mi l-am spus. Cred că preşedintele ar fi trebuit, odată ce i s-a făcut o propunere pentru desemnarea unui ministru la Transporturi, să se pronunţe. (...) Victor Ponta nu avea ce face altceva decât ceea ce a făcut. Câmpul în care declaraţiile domnului Băsescu au dus discuţia a generat această polemică. Mi se pare în continuare trist şi de-a dreptul inestetic ca o temă de importanţă majoră, ca privatizarea unei mari companii, să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica în care, până la urmă, cine câştigă?

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-despre-privatizarea-cfr-marfa-e-un-joc-de-a-soarecele-si-pisica-basescu-spera-sa-esueze-11221384
11221384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.