Antonescu, despre cursul de schimb: După 30 iulie lucrurile se aşează, dar într-una din variante

Postat la 24 iulie 2012 9 afişări

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, luni, că s-a întâlnit cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu în prima zi de interimat pentru a înţelege "foarte bine" raportul dintre criza politică şi cursul de schimb şi ce trebuie declarat pentru a influenţa benefic evoluţiile economice.

"Am avut de altfel în prima zi a acestui scurt mandat interimar o întâlnire, printre alţii, şi cu guvernatorul BNR. Nu am avut-o, aşa, ca să fac pe preşedintele. Am avut-o pur şi simplu - pentru că eram în mijlocul unei crize politice - să înţeleg foarte bine, pe de o parte, care e raportul între aceste întâmplări politice din România şi cursul valutar. Şi doi: ce trebuie să evităm, chiar şi la nivel de declaraţii, sau ce trebuie să declarăm noi, cei care avem anumite poziţii în stat, pentru a influenţa benefic toate aceste evoluţii", a spus Antonescu, la Digi 24.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
antonescu,
evolutii,
guvernator
/actualitate/antonescu-despre-cursul-de-schimb-dupa-30-iulie-lucrurile-se-aseaza-dar-intr-una-din-variante-9899103
9899103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.