Antonescu cere rediscutarea în Cameră a modificărilor la Codul Penal şi respingerea "superimunităţii"

Postat la 12 decembrie 2013 38 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, solicită rediscutarea în Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul penal şi propune respingerea tuturor prevederilor interpretate în sensul unei "superimunităţi" a parlamentarilor.

Antonescu cere rediscutarea în Cameră a modificărilor la Codul Penal şi respingerea "superimunităţii"

 "Eu îi propun, îi fac o sugestie preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ca, în cazul în care nu a semnat, nu a formalizat legea votată în Camera Deputaţilor şi dacă Regulamentul Camerei permite, să o repună în discuţie în plenul Camerei Deputaţilor, pentru o discuţie transparentă, deschisă, amănunţită, cu argumente", a afirmat Crin Antonescu, joi, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a adăugat că, dacă acest lucru nu este posibil sau dacă valeriu Zgonea nu este de acord cu propunerea sa, atunci, în momentul în care proiectul va fi trimis Parlamentului de către preşedintele Traian Băsescu pentru reexaminare, le va propune deputaţilor liberali "să respingă prin vot toate acele modificări care s-au adus şi care pot fi interpretate ca fiind în scopul unei superimunităţi a parlamentarilor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-cere-rediscutarea-in-camera-a-modificarilor-la-codul-penal-si-respingerea-superimunitatii-11758992
11758992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.