Iulian Crăciun demisionează din Forţa Civică

Postat la 12 decembrie 2013 65 afişări

Fostul candidat ARD la Senat în colegiul câştigat de Dan Voiculescu în Sectorul 4, Iulian Crăciun, anunţă că demisionează din partidul Forţa Civică, al cărui preşedinte este Mihai Răzvan Ungureanu.

Iulian Crăciun demisionează din Forţa Civică

 "Demisionez din Partidul Forţa Civică. Gestul meu este dictat de faptul că, între viziunea mea asupra politicii şi acţiunea politică a acestei formatiuni, au apărut diferenţe esenţiale", anunţă Iulian Crăciun, într-o declaraţie remisă joi agenţiei MEDIAFAX.

El menţionează că s-a înscris în Partidul Forţa Civică în vara anului 2012, din convingerea că oamenii care produc valoare adăugată în România - întreprinzători, liber-profesionisti, intelectuali, fermieri - au nevoie de o ofertă politică orientată către aspiraţiile lor. Crăciun precizează că aceşti oameni produc cea mai mare parte a Produsului Intern Brut, dau cel mai mult societăţii, dar primesc cel mai puţin de la stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iulian-craciun-demisioneaza-din-forta-civica-11758972
11758972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.