Antonescu: Am conturat o propunere pentru TVR, o voi face publică. Voi mai avea o discuţie cu persoana respectivă

Postat la 19 decembrie 2013 32 afişări

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, că liberalii au conturat o propunere privind şefia interimară a TVR, menţionând că o va face publică în cursul zilei, după ce va avea o ultimă discuţie cu persoană avută în vedere.

Antonescu: Am conturat o propunere pentru TVR, o voi face publică. Voi mai avea o discuţie cu persoana respectivă

 "Am conturat o propunere, o vom face publică, o să mai am o ultimă discuţie cu persoana vizată, îl voi informa şi pe domnul Ponta şi voi face public numele acestuia în cursul după-amiezii", a declarat Antonescu.

El a fost întrebat dacă poate confirma propunerea ca Stelian Tănase să fie desemnat pentru şefia TVR.

"Dacă aş fi putut să vă confirm aşa ceva, v-aş fi spus de prima dată. Vă spun doar că propunerea s-a conturat şi în scurtă vreme o voi face publică", a mai precizat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-am-conturat-o-propunere-pentru-tvr-o-voi-face-publica-voi-mai-avea-o-discutie-cu-persoana-respectiva-11795145
11795145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.