ANSVSA: Activitatea a 32 de automate de lapte alimentate de la ferme, suspendată

Autor: Mediafax Postat la 18 martie 2013 38 afişări

Activitatea a 32 de automate pentru distribuirea laptelui care sunt alimentate din producţia unor ferme a fost suspendată în urma controalelor privind nivelul de aflatoxină, informează Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimenelor (ANSVSA).

ANSVSA: Activitatea a 32 de automate de lapte alimentate de la ferme, suspendată

Activitatea a 32 de automate pentru distribuirea laptelui care sunt alimentate din producţia unor ferme a fost suspendată în urma controalelor privind nivelul de aflatoxină, informează Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimenelor (ANSVSA). Precizarea ANSVSA vine după ce în presă au apărut informaţii privind suspendarea activităţii a 300 astfel de automate. „Numărul de 300 de automate cu activitate suspendată menţionat în mass-media, nu este real, având în vedere că numărul total al automatelor pentru distribuirea laptelui existente în România este de 335, iar rezultatele parţiale ale centralizării datelor arată că a fost suspendată activitatea unui număr de 32 de astfel de automate“, se arată într-un comunicat remis Mediafax de ANSVSA.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANSVSA,
automate de lapte,
ferme,
aflatoxină
/actualitate/ansvsa-activitatea-a-32-de-automate-de-lapte-alimentate-de-la-ferme-suspendata-10673559
10673559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.