ANRP sesizează Parchetul privind retrocedarea a 980 de hectare de pădure din Măgureni-Prahova

Autor: Departamentul Social Postat la 21 noiembrie 2014 79 afişări

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a sesizat, vineri, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în legătură cu modul în care au fost retrocedate 980 de hectare de pădure în localitatea Măgureni din judeţul Prahova, în perioada 2006-2009.

Sesizarea s-a făcut ca urmare a concluziilor echipei de control a ANRP, care a extins verificările în judeţul Prahova după ce anterior a constatat încălcări ale legislaţiei din materia retrocedărilor în localităţile Azuga şi Păuleşti, precizează instituţia, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Retrocedarea a peste 43.000 de hectare de pădure din judeţul Bacău face deja obiectul unui dosar penal instrumentat de procurorii anticorupţie.

În acest dosar au fost arestaţi fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, beneficiarul celor peste 43.000 de hectare, şi deputatul PSD Ioan Adam.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANRP,
RETROCEDARE,
PARCHET
/actualitate/anrp-sesizeaza-parchetul-privind-retrocedarea-a-980-de-hectare-de-padure-din-magureni-prahova-13615549
13615549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.