ANPC cere încetarea activităţii magazinului Altex pentru false reduceri de Black Friday

Postat la 11 noiembrie 2021 1431 afişări

ANPC cere încetarea activităţii magazinului Altex pentru false reduceri de Black Friday

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a cerut, joi, închiderea activităţii online şi offline a magazinului Altex, după ce acesta a anunţat reduceri de Black Friday, deşi produsele nu erau, în realitate, ieftinite.

La ora transmiterii acestei ştiri, oficialii ANPC susţin o conferinţă de presă la care anunţă ce decizie vor lua în cazul acestui magazin.

Reacţia Altex la decizia ANPC: „Nu putem fi corecţi într-o piaţă în care nimeni nu e”

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti-Ilfov a făcut verificări în ultimele zile, în mediul online, pentru a vedea modul în care se desfăşoară campania Black Friday, un vârf al promoţiilor anuale, anunţă ANPC într-un comunicat.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
altex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.