Anonymous a declarat război Statului Islamic după atacurile de la Paris

Postat la 16 noiembrie 2015 1391 afişări

Anonymous a declarat război Statului Islamic după atacurile de la Paris

Gruparea de hackeri, Anonymous, a declarat război Statului Islamic în urma atentatelor de la Paris de vineri noapte, informează Mirror.

Gruparea internaţională de hackeri  a promis că va ”uni umanitatea din întreaga lume” împotriva ISIS. Într-un clip publicat pe YouTube cei de la Anonymous au spus că Statul Islamic "să se aştepte la un atac cibernetic uriaş". Vorbitorul din spatele măştii promite represalii necruţătoare în urma atacurilor din Franţa. "Vă vom găsi, şi nu vă vom mai da drumul”. "V-am declarat război. Pregătiţi-vă".

Nu este prima oară când Anonymous ameninţă Statul Islamic. După atacul asupra sediului Charlie Hebdo din ianuarie hacktivişti au ameninţat reţeaua teroristă şi au publicat o listă cu oameni care ar fi fost susţinători ai ISIS.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anonymous-a-declarat-razboi-statului-islamic-dupa-atacurile-de-la-paris-14888056
14888056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.