ANM, după incendiul de la Glina: Evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre NE

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 martie 2022 163 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că vântul va sufla slab până la moderat, astfel că norul de fum din zona Glina se va dispersa şi se va deplasa spre nord-est.

ANM, după incendiul de la Glina: Evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre NE

Potrivit ANM, de miercuri seara până joi dimineaţa, la ora 8.00, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze la rafală de până la 20-25 km/h, din

direcţie predominant sud-vestică.

Meteorologii spun că evoluţia norului de fum din zona Glina, judeţul Ilfov, va fi de dispersie şi deplasare spre nord-est.

Un incendiu de proporţii a izbucnit miercuri lângă Bucureşti. Circulaţia maşinilor pe centura capitalei în zona Glina este blocată pe ambele sensuri din cauza fumului gros.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
fum,
glina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.