ANM a instituit cod galben de canicula in toata tara

Postat la 19 iunie 2012 12 afişări

In intervalul 20-22 iunie, vremea calduroasa va persista in toata tara, prognozeaza Administratia Nationala de Meteorologie, care a instituit cod galben de canicula.

In cursul dupa-amiezelor va fi canicula, frecvent se vor înregistra temperaturi maxime de 35-36 de grade, iar vineri valorile termice vor atinge local 37 de grade in sud si sud-est. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 pe arii extinse.

Se mentine informarea meteorologica de luni privind vreme calduroasa in toata tara in dupa-amiaza zilei de marti, local cu canicula - temperaturi maxime de 35-36 de grade - si disconfort termic.

ANM precizeaza ca ambata, 23 iunie, canicula va persista in sudul extrem, iar instabilitatea atmosferica se va accentua în majoritatea zonelor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anm-a-instituit-cod-galben-de-canicula-in-toata-tara-9760258
9760258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.