ANI cere DNA sa o cerceteze pe Melania Vergu. Fosta consiliera a ministrului Educatiei este acuzata de schimbarea destinatiei unor fonduri europene

Postat la 14 aprilie 2011 14 afişări

ANI cere Directiei Nationale Anticoruptie sa faca cercetari in cazul fostului consilier al ministrului Educatiei Melania Vergu, dupa ce a constatat ca ar fi schimbat destinatia fondurilor europene primite pentru proiectul sau si continua verificarile privind averea dobandita impreuna cu familia sa.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) arata, joi, intr-un comunicat de presa, ca in urma verificarilor facute in cazul Melaniei Vergu, fost consilier personal in Cabinetul Ministrului Educatiei, au fost constatate "indicii temeinice privind savarsirea unei infractiunii contra intereselor financiare ale Comunitatilor Europene", precum si "indicii temeinice privind savarsirea infractiunii de conflict de interese". ANI s-a sesizat din oficiu in 11 ianuarie 2011 cu privire la posibila incalcare de catre Melania Vergu a dispozitiilor legale privind regimul juridic al conflictelor de interese in perioada in care a fost consilier personal in Cabinetul Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, respectiv 24 decembrie 2009 - 3 iunie 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ani-cere-dna-sa-o-cerceteze-pe-melania-vergu-fosta-consiliera-a-ministrului-educatiei-este-acuzata-de-schimbarea-destinatiei-unor-fonduri-europene-8156565
8156565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.