Angela Merkel a fost realeasă liderul Uniunii Creştin-Democrate din Germania

Postat la 06 decembrie 2016 44 afişări

Angela Merkel a fost realeasă liderul Uniunii Creştin-Democrate din Germania

Angela Merkel, cancelarul german, a fost realeasă lider al Uniunii Creştin-Democrate, după ce a primit aproximativ 89,5% din voturile delegaţilor, informează presa internaţională.

Angela Merkel a candidat pentru un nou mandat de doi ani în fruntea Uniunii Creştin-Democrate (CDU), partid pe care îl conduce de 16 ani.

Votarea a fost făcută după ce cancelarul german a susţinut un discurs conservator, în cadrul unui congres care a avut loc în Essen. Aceasta a declarat în faţa membrilor partidului conservator că doreşte să reducă fluxul imigranţilor, să grăbească deportările şi să interzică vălul islamic, oriunde este posibil.

În interiorul partidului s-au înregistrat tensiuni în cursul anului 2016, în urma politicilor privind imigraţia promovate de Merkel şi rezultatele slabe în ultimele alegeri regionale. Cu doi ani în urmă, Merkel a obţinut 96.7% din voturile delegaţiilor, faţă de 89,5 %, în anul 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.