Angajaţii Primăriei Caracal sunt verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest: "Am făcut o chestie mai neortodoxă"

Postat la 27 mai 2013 45 afişări

Angajaţii Primăriei Caracal sunt verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest, această măsură fiind implementată de primarul Eduard Ciocăzanu, care o califică drept "o chestie mai neortodoxă", dar necesară în condiţiile în care în trecut doi salariaţi au venit băuţi la serviciu, fiind concediaţi.

Angajaţii Primăriei Caracal sunt verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest: "Am făcut o chestie mai neortodoxă"

 Angajaţii sunt verificaţi cu aparatul etilotest o dată pe săptămână, fiind ales aleatoriu un grup de zece persoane.

"Am făcut o chestie mai neortodoxă: am achiziţionat un etilotest care să poată să ne spună dacă salariaţii noştri sunt sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice, mai ales că marea parte a dumnealor au muncă de teren", a declarat primarul Eduard Ciocăzanu.

El a precizat că a luat această decizie după ce, în trecut, doi angajaţi au fost prinşi băuţi la serviciu, fiind concediaţi.

De asemenea, primarul a implementat un program de monitorizare a sistemului informatic, pentru a identifica angajaţii care accesează reţelele de socializare în timpul programului de lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-primariei-caracal-sunt-verificati-saptamanal-cu-aparatul-etilotest-am-facut-o-chestie-mai-neortodoxa-10904004
10904004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.