Angajatii de la Interne: si dati afara, si fara bani

Autor: Mihai Mitrica Postat la 12 iunie 2011 18 afişări

Ministrul Traian Igas a anuntat ca angajatii din MAI care vor fi disponibilizati nu vor primi salarii compensatorii, intrucat situatia economica nu o permite.

Ei vor primi exact aceleasi ajutoare sociale ca orice angajat care isi pierde locul de munca. 10.000 de angajati din MAI vor fi disponibilizati in urmatoarele doua luni, inclusiv o mare parte din aparatul central, potrivit declaratiilor lui Igas in fata parlamentarilor din comisia de aparare.

Angajatii MAI au fost anuntati la inceputul lunii ca norma de hrana pe iunie va fi redusa, din cauza bugetului insuficient al institutiei. Sindicalistii din politie ameninta cu proteste, dupa ce au fost anuntati printr-un document intocmit de Directia Financiara din cadrul MAI si semnat de ministrul Traian Igas le este redusa norma de hrana cu aproximativ 550 de lei, masura fiind motivata de lipsa fondurilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-de-la-interne-si-dati-afara-si-fara-bani-8335523
8335523
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.