Angajaţii Complexului Energetic Oltenia primesc prime de Crăciun de câte 730 de lei

Postat la 28 noiembrie 2012 21 afişări

Cei 19.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia vor primi prime de Crăciun în valoare de 730 de lei fiecare, deşi prevederile contractuale iniţiale erau de 600 de lei.

Directorul general al CEO, Laurenţiu Ciurel, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că valoarea primelor a crescut întrucât unitatea are sume necheltuite la final de an în fondul de salarii, iar în urma negocierilor cu sindicatele administraţia a decis să majoreze sumele oferite angajaţilor de sărbători.

"Erau valori diferite prevăzute în contractele colective de muncă existente la unităţile care au format în vară actualul CEO şi, acum, după ce am făcut unificarea, am constatat că la final de an mai era un fond de 3 milioane de lei rămas necheltuit. Pentru că exista această posibilitate, am convenit să uniformizăm valoarea primelor şi să le şi mărim în limita fondurilor existente", a spus Ciurel.

Directorul general a mai afirmat că fiecare angajat al Complexului Energetic Oltenia va primi o primă de 730 de lei, la care se adaugă 150 de lei pentru fiecare copil al salariaţilor

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Angajaţii,
Complexul Energetic Oltenia,
/actualitate/angajatii-complexului-energetic-oltenia-primesc-prime-de-craciun-de-cate-730-de-lei-10355702
10355702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.