Andronescu, despre eleva din Ploieşti care a vrut să îşi omoare prietena cu o bâtă de baseball: Protecţia copiilor este asigurată

Postat la 03 mai 2019 152 afişări

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava că un consilier şcolar a fost trimis la Colegiul Alexandru Ioan Cuza din Ploieşti, pentru a supraveghea permanent eleva care a încercat să îşi omoare prietena, protecţia celorlalţi elevi fiind asigurată.

Andronescu, despre eleva din Ploieşti care a vrut să îşi omoare prietena cu o bâtă de baseball: Protecţia copiilor este asigurată

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Suceava că nu a trimis Corpul de Control la şcoala din Ploieşti unde o elevă a încercat să îşi omoare prietena, iar apoi a fost lăsată liberă de anchetatori şi s-a întors la liceu, alături de victimă şi de alţi colegi.

 

Andronescu a explicat că fata s-a întors la şcoală deoarece situaţia este supravegheată de un consilier şcolar trimis de ISJ Prahova.

 

„Am discutat cu conducerea Inspectoratului Şcolar Prahova situaţia şi este în legătură permanentă cu şcoala. A trimis acolo un consilier şcolar care ţine sub supraveghere situaţia aceasta şi astăzi, inspectorul şcolar general a intervenit din nou la instituţiile abilitate ale statului pentru a asigura protecţia celelalte fete şi a celorlalţi copii, dacă ar exista o asemenea manifestare. Am înţeles de la ceea ce mi-a spus domnul inspector şcolar general că cele două fete aparţin unor culte religioase diferite, dar nu vreau să comentez pentru că nu sunt foarte clare lucrurile. Cert este că ne preocupă extrem de mult această situaţie şi sperăm să nu se mai reediteze un asemenea eveniment”, a spus Andronescu.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecaterina andronescu,
eleva,
ploiesti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.