Andrei Chiliman a scăpat de controlul judiciar. Procurorii nu au mai cerut prelungirea măsurii

Postat la 28 iunie 2016 122 afişări

Andrei Chiliman a scăpat de controlul judiciar. Procurorii nu au mai cerut prelungirea măsurii

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a scăpat de măsura controlului judiciar, în dosarul în care DNA Ploieşti îl acuză de complicitate la trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat, după ce procurorii nu au mai cerut prelungirea măsurii preventive.

Fostul primar Andrei Chiliam a fost scos de sub control judiciar în dosarul în care în iunie 2015 a fost pus sub urmărire penală şi reţinut pentru trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional organizat, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Aceleaşi surse precizează că măsura preventivă a expirat pe 12 iunie iar procurorii DNA Ploieşti nu au mai cerut prelungirea ei, pe motiv că s-au încheiat cercetările în dosar şi urmează să fie trimis în judecată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andrei-chiliman-a-scapat-de-controlul-judiciar-procurorii-nu-au-mai-cerut-prelungirea-masurii-15510493
15510493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.