Andreea Pipernea, NN Pensii: „Imaginea şi percepţia altora despre noi influenţează toate aspectele vieţii cotidiene”

Autor: Ioana Matei Postat la 20 iunie 2020 187 afişări

„Imaginea şi percepţia altora despre noi influenţează toate aspectele vieţii cotidiene, de la job şi până la relaţii sociale şi personale”, a spus Andreea Pipernea, CEO-ul NN Pensii, în interviul acordat pentru realizarea catalogului dedicat celor mai puternice femei din business, publicat recent de Business MAGAZIN.

Andreea Pipernea, NN Pensii: „Imaginea şi percepţia altora despre noi influenţează toate aspectele vieţii cotidiene”

Andreea Pipernea conduce NN pensii din 2017, iar anterior a acumulat o experienţă extinsă în domeniul bancar. Şi-a început cariera la ABN Amro Bank şi a deţinut de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în divizii de management al riscului, dezvoltare a business-ului şi corporate banking. Anterior, a fost vicepreşedinte al diviziei de corporate şi investment banking din cadrul Citibank România. Priorităţile mandatului său de CEO se leagă de continuarea strategiei NN Pensii alături de echipa companiei, în scopul deservirii celor aproape 2 milioane de clienţi. Ea a preluat şi rolul de vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), reprezentând NN Pensii în relaţia cu autorităţile şi cu audienţele externe relevante.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.