Andreea Paul: Proiectul lui Tăriceanu nu este de dreapta. Nu face decât să sprijine PSD şi pe Ponta

Postat la 13 iunie 2014 37 afişări

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul susţine că proiectul lansat de Călin Popescu Tăriceanu nu este unul de dreapta şi că preşedintele Senatului nu face decât să sprijine proiectul PSD şi candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale.

Andreea Paul: Proiectul lui Tăriceanu nu este de dreapta. Nu face decât să sprijine PSD şi pe Ponta

 Ea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că proiectul de unificare a dreptei este supus unei tentative de subminare de către proiectul lui Călin Popescu Tăriceanu.

"PDL, PNL sunt într-un proces accelerat de fuziune, de unificare a dreptei, care să propună nu doar un candidat unic al dreptei, ci care să guverneze România cu un proiect de ţară de dreapta şi este astăzi supus unei tentative de subminare de către domnul Tăriceanu. Şi aici mesajul meu este foarte simplu. Cum poţi tu, domnule Tăriceanu, să te revendici identitar liberal când, de fapt, te substitui intereselor PSD şi premierului Victor Ponta? Ştim ce a obţinut domnul Tăriceanu, funcţia de preşedinte al Senatului, dar îl întreb cât l-a costat pe domnul Ponta dezertarea grupului de parlamentari liberali cu care ieri a ieşit public să anunţe un proiect pe dreapta ?", a afirmat Andreea Paul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andreea-paul-proiectul-lui-tariceanu-nu-este-de-dreapta-nu-face-decat-sa-sprijine-psd-si-pe-ponta-12752598
12752598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.