A 5-a ediţie BICICLEŞTI are loc sâmbătă la Bucureşti

Postat la 13 iunie 2014 48 afişări

Asociaţia “Bate Şaua Să Priceapă Iapa” şi ProSport vă invită sâmbătă, 14 iunie, la a 5-a ediţie BICICLEŞTI din 2014, între orele 10.00 şi 18.00, pe bd. Kiseleff. Traficul auto pe bd. Kiseleff va fi oprit în intervalul respectiv, bucureştenii putându-se relaxa din nou într-un mod activ şi placut. O nouă plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur şi simplu, la pas, este întotdeauna bine venită. Haideţi şi sâmbătă să re-descoperim strada fără maşini, aglomeraţie sau poluare!

A 5-a ediţie BICICLEŞTI are loc sâmbătă la Bucureşti

Mai multe mii de bucureşteni au răspuns „Prezent” invitaţiei lansate în precedentele ediţii Bicicleşti şi au ieşit de fiecare dată la plimbare pe renumitul bulevard bucureştean, transformat în cea mai mare pistă de activităţi sportive din Bucureşti. Următoarea ediţie este programata în sâmbătă, 21 iunie.

GeoBateŞaua şi Asociaţia “Bate Şaua Să Priceapă Iapa” vă invită în 2014 la ediţiile BICICLEŞTI, continuând astfel iniţiativa ProSport şi Gândul care şi-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în Bucureşti cea mai mare platformă de activităţi recreative de week end. Iniţiativa BICICLEŞTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport şi Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a raspuns afirmativ şi a devenit partener al evenimentului, acceptând să închidă circulaţia auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff!

“Bate Şaua Să Priceapă Iapa” este o asociaţie nonprofit, înfiinţată în 2004 şi militează pentru promovarea bicicletei şi a transportului alternativ. Activează pentru promovarea tradiţiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ şi de aventură şi a turismului rural, ecologic şi istoric.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-5-a-editie-biciclesti-are-loc-sambata-la-bucuresti-12751245
12751245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.