O istorie a şorturilor purtate de fotbalişti la campionatele mondiale - GALERIE FOTO

Postat la 13 iunie 2014 79 afişări

Şorturile fotbaliştilor se modifică în funcţie de moda feminină. Poate părea surprinzător, însă cei de la Quartz au ajuns la această concluzie după ce au analizat echipamentele sportive ale ultimilor 80 ani.

Şorturile purtate de forbalişti la campionatele mondiale, încă din 1930, par să reflecte evoluţia din perioada respectivă a hainelor pentru femei.

Această teorie a fost confirmată de către Jen Valentine, responsabila cu produsele pentru fotbal ale celor de la Adidas. "În industria hainelor de sport, suntem întotdeauna atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru", a spus ea. "Urmărim mişcările designerilor cunoscuţi şi toate tendinţele din modă ale acelui an."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-istorie-a-sorturilor-purtate-de-fotbalisti-la-campionatele-mondiale-galerie-foto-12746759
12746759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.