Andi Moisescu prezinta Gala Premiilor Gopo 2011

Postat la 17 martie 2011 50 afişări

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisa in direct si in exclusivitate pe TV de ProCinema, pe 28 martie, incepand cu momentul sosirii invitatilor pe covorul rosu, de la ora 19.00, informeaza organizatorii.

De la aceeasi ora, gala va putea fi urmarita si online, pe www.premiilegopo.ro si www.procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel, situata in centrul Capitalei. Totodata, romanii de pretutindeni vor putea urmari evenimentul pe Pro TV International, pe 30 si 31 martie, de la ora 20.30.

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati oameni de televiziune din Romania, Andi Moisescu a avut una dintre cele mai remarcabile evolutii din peisajul media autohton. Nascut pe 26 octombrie 1972, actualul realizator al emisiunii "Apropo TV" si jurat al show-ului "Romanii au talent" - ambele productii de succes fiind difuzate de Pro TV -, a debutat in urma participarii la un concurs la Radio Unifan, ocupand apoi functiile de realizator, respectiv director de programe la diferite canale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andi Moisescu,
premii,
Gopo 2011
/actualitate/andi-moisescu-prezinta-gala-premiilor-gopo-2011-8071393
8071393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.