Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal

Postat la 05 august 2019 189 afişări

Anchetatorii au găsit, luni, rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale Luizei Melencu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămăşiţe umane despre care Gheorghe Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie şi despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Gheorghe Dincă participă, la ora transmiterii ştirii, la căutările demarate de procurorii DIICOT şi poliţişti, bărbatul indicând că rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal ar fi ale Luizei Melencu, potrivit surselor citate.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie şi se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
anchetatori,
gasire,
padure

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.