Anchetă în Ucraina, după ce Anna Duriţkaia, care se afla cu Boris Nemţov în momentul asasinatului, a primit ameninţări

Autor: Iuliana Enache Postat la 06 martie 2015 89 afişări

Poliţia ucraineană a deschis o anchetă penală după ce Anna Duriţkaia, un martor cheie în dosarul privind uciderea politicianului rus Boris Nemţov, la sfârşitul lui februarie la Moscova, a primit ameninţări, a anunţat vineri dimineaţa Parchetul General ucrainean, citat de Interfax Ucraina.

"Procurorul general al Ucrainei Viktor Şokin a ordonat să fie luate toate măsurile necesare pentru protejarea vieţii şi sănătăţii Annei Duriţkaia, un martor cheie în uciderea opozantului rus Boris Nemţov", afirmă comunicatul.

Nemţov, în vâstă de 55 de ani, a fost împuşcat mortal în timp ce se plimba pe un pod în apropiere de Kremlin împreună cu Duriţkaia, în vârstă de 23 de ani, care s-a întors în Ucraina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
RUSIA,
NEMŢOV
/actualitate/ancheta-in-ucraina-dupa-ce-anna-duritkaia-care-se-afla-cu-boris-nemtov-in-momentul-asasinatului-a-primit-amenintari-13941043
13941043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.