Ancheta în cazul procurorilor care au făcut dosarul OUG 13, oprită

Postat la 18 decembrie 2017 155 afişări

Secţia pentru procurori a CSM a decis, luni, oprirea anchetei disciplinare în cazul magistraţilor DNA Jean Uncheşelu, Paul Dumitriu şi Marius Bulancea, cei care s-au ocupat de investigaţiile din dosarul OUG 13, constatând nulitatea acţiunii Inspecţiei Judiciare. Decizia nu este definitivă.

Ancheta în cazul procurorilor care au făcut dosarul OUG 13, oprită

Astfel, Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a admis o excepţie invocată de cei trei procurori în apărarea lor, consecinţa fiind numitatea acţiunii disciplinare. Practic, nu s-a dispus o soluţie pe fond privind existenţa sau nu a unei abateri disciplinare, ci s-a constatat o neregularitatea procedurală în faza de cercetare prealabilă derulată de Inspecţia Judiciare care a dus la nulitatea acţiunii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.