Analist NYT: Este Vladimir Putin agent CIA?

Autor: Mihai Draghici Postat la 07 aprilie 2018 86 afişări

Deciziile luate în ultimii ani de preşedintele rus, Vladimir Putin, au avut efecte economice şi sociale atât de mari încât s-ar putea pune întrebarea legitimă dacă nu cumva liderul de la Moscova este agent al Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) din SUA, comentează cotidianul New York Times.

"Reticenţa pe care preşedintele SUA, Donald Trump, o manifestă constant în a spune ceva negativ despre Rusia este atât de frapantă încât James Clapper, un fost director al Serviciului naţional de informaţii din SUA, a afirmat la un moment dat că Vladimir Putin îl conduce pe Donald Trump ca şi cum ar fi «un instrument» al agenţiilor secrete ruse. Poate că este. Dar, dacă aş fi cetăţean rus, eu aş adresa următoarea întrebare: Este Vladimir Putin agent al SUA?", scrie editorialistul Thomas L. Friedman într-un articol publicat în cotidianul The New York Times.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NYT,
RUSIA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.